Cílem bylo vytvořit na malém prostoru zóny několika různých využití - jídelnu, kuchyňský kout, pohodlné obývákové sezení a pracovnu. Vyhnuli jsme se dřevěnému nábytku, abychom nebyli nuceni kombinovat různé výrobky, které by se k sobě těžko hledaly. Přáním investora bylo použít typizovaný nábytek, pouze kuchyně bude na míru. Zvolili jsme kombinaci šedé a bílé, které je méně agresevní než černobílá kombinace a na malém prostoru je únosnější. Tuto kombinaci doplňujeme výraznou oranžovou barvou, která se odráží na výmalbě, závěsech i na doplňcích spolu s tirkysovou. Když tato barva investora omrzí, lze ji vždy vyměnit za jinou barvu, která se bude k neutrálnímu základu hodit.

Ložnice je klidná a vytváří dojem hotelového apartmá. U okna je toaletní stolek, který umožní líčení za přítomnosti denního světla. Šatna je řešená jako vestavěná skříň, jejíž jedno křídlo je zrcadlové.