Zasedací místnost oddělená posuvnými dveřmi
Zasedací místnost
Zasedací místnost oddělená posuvnými dveřmi
Zasedací místnost
Kancelář
Recepce
Pohled do prostoru kanceláře

Návrh kanceláře firmy Bridgestone

2012 - studie

Zadáním bylo přizpůsobit dispozici kanceláře současným potřebám firmy, vytvořit reprezentativní vstup a sjednotit design kanceláře. Podmínkou byla práce se stávajícím nábytkem, který jsme mohli dle libosti vytřídit a objednat nový. Firma Bridgestone vyrábí kvalitní pneumatiky a umožňuje tak bezpečnou přepravu z místa na místo. Rozhodli jsme se využít motivu pneumatik a zakomponovat ho do návrhu. Při vstupu do kanceláře jsme využili velkou prázdnou stěnu a obohatili ji tapetou s motivem obtisku pneumatik v písku. Recepce je tvořena nasvícenými velkoformátovými fotografiemi s motivem silnic zařezávajících se do panenské krajiny. Námět přírody a cest jsme zopakovali i na fotografiích, které zdobí stěny. Tvrdě pracující zaměstnanci se při pohledu na fotky  mohou na chvíli zasnít a načerpat z nich novou energii k práci.   

Dalším úkolem bylo rozdělit zasedací místnost na dvě samostatně fungující místnosti. Navrhli jsme řešení pomocí posuvných dveří.